Tue kotiseutyötä

- Liity jäseneksi!

Tule mukaan Pirkkala-Seuraan!

Tukesi on tärkeää Pirkkala-seuran kustantamalle,lähes jokaisessa kodissa luettavalle paikallislehti Pirkkalaiselle.

Sen avulla voimme myös järjestää tapahtumia, retkiä sekä kunnostaa ja rakentaa retkeilyreittejä yhteistyössä maanomistajien ja muiden toimijoiden kanssa.

Jäsenmaksut mahdollistavat myös vuosittaiset kannustusstipendit Pirkkalan koululaisille ja lukion opiskelijoille.

Jäsenenä saat alennuksia seuran julkaisuista, tuotteista ja retkistä.

Tukesi avulla ylläpidämme myös seuramme arkistoa ja pirkkalaisen kuvallisen ja sanallisen perinteen säilyttämistä.

Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Maksamalla ainaisjäsenen maksun olet hyvässä Seurassa loppuelämäsi!

Jäsenmaksu vuodelle 2020: 18 €

Ainaisjäsenyys: 150 €

Jäsenmaksun voi maksaa tilille: FI58 4503 0010 2827 41

Ilmoitathan liittyessäsi sähköpostiosoitteesi ja muut yhteystietosi. Näin voimme lähettää sinulle yhdistykseen ja jäsenyyteesi liittyvää tietoa.

Tietosi jäävät vain meidän käyttöömme. Niitä ei luovuteta eteenpäin.

Ks. lisää jäsenrekisterin tietosuojasta alla olevasta Tietosuojaselosteesta.

Pirkkala-Seuralla on myös yritys tai yhdistysjäseniä - voisiko myös oma yhteisösi tukea Pirkkala-Seuran kotiseututyötä. Ilmoita yhteisösi tiedot täältä.