Liity Pirkkala-Seuran jäseneksi!

Hienoa, että olet päättänyt liittyä Pirkkala-Seuraan!

Jäsenenä saat alennuksia seuran julkaisuista, tuotteista ja retkistä.Tuet seuramme kotiseututyötä ja pirkkalaisen kuvallisen ja sanallisen perinteen säilyttämistä. Monipuolisesta toiminnastamme saat lisää tietoa näiltä kotisivuilta. Tukesi on tärkeää myös Pirkkala-seuran kustantamalle,lähes  jokaisessa kodissa luettavalle paikallislehti Pirkkalaiselle.

Jäsenmaksumme vuonna 2017 on henkilöltä 15 € ja yritykseltä/yhteisöltä 50 €.

Jäseneksemme pääset suorittamalla jäsenmaksun tilille FI58 4503 0010 2827 41 ja täyttämällä alla olevan lomakkeen ja lähettämällä sen meille.

Toivomme, että ilmoitat liittyessäsi sähköposti- ja postiosoitteesi ja muut yhteystietosi. Silloin voimme lähettää sinulle yhdistykseen ja jäsenyyteesi liittyvää informaatiota. Tietosi jäävät vain meidän käyttöömme.

Jos käytössäsi ei ole sähköpostia, voit liittyä jäseneksi alempana olevalla lomakkeella.

Mikäli liityt yhdistys-/yritysjäseneksi, laita lisätietokenttään kyseisen organisaation nimi.

Vastaathan myös alla olevaan pikakyselyymme Pirkkala-seuran tärkeimmistä tehtävistä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.