Liity Pirkkala-Seuran jäseneksi!

Hienoa, että olet päättänyt liittyä Pirkkala-Seuraan!

Tukesi on tärkeää Pirkkala-seuran kustantamalle,lähes  jokaisessa kodissa luettavalle paikallislehti Pirkkalaiselle. Sen avulla voimme myös järjestää tapahtumia, retkiä sekä kunnostaa ja rakentaa uusia luontopolkuja. Jäsenmaksut mahdollistavat myös vuosittaiset kannustusstipendit koululaisille.

Jäsenenä saat alennuksia seuran julkaisuista, tuotteista ja retkistä.Tukesi avulla ylläpidämme myös seuramme arkistoa ja pirkkalaisen kuvallisen ja sanallisen perinteen säilyttämistä.

Jäsenmaksumme vuonna 2017 on henkilöltä 15 € ja yritykseltä/yhteisöltä 50 €.

Maksun voi maksaa tilille FI58 4503 0010 2827 41

Toivomme, että ilmoitat liittyessäsi sähköposti- ja postiosoitteesi ja muut yhteystietosi. Silloin voimme lähettää sinulle yhdistykseen ja jäsenyyteesi liittyvää informaatiota. Tietosi jäävät vain meidän käyttöömme.

Mikäli liityt yhdistys-/yritysjäseneksi, laita lisätietokenttään kyseisen organisaation nimi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.