Tue kotiseutyötä - Liity jäseneksi!

Tule mukaan Pirkkala-Seuraan!

Tukesi on tärkeää Pirkkala-seuran kustantamalle, lähes jokaisessa kodissa luettavalle paikallislehti Pirkkalaiselle.

Jäsenmaksut mahdollistavat vuosittaiset kannustusstipendit Pirkkalan koululaisille ja lukion opiskelijoille.

Järjestämme tapahtumia ja retkiä ja  rakennamme reittejä lähiluontoon yhteistyössä maanomistajien ja muiden toimijoiden kanssa.

Tukesi auttaa meitä ylläpitämään kotiseutuarkistoa ja  säilyttämään Pirkkalan kulttuuriperintöä.

Voit liittyä jäseneksi ilmoittamalla yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja maksamalla jäsenmaksun (18€) alla olevalle tilille.  Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan.

Maksamalla ainaisjäsenen maksun (150 €) olet hyvässä Seurassa loppuelämäsi!

Jäsenmaksutili: FI58 4503 0010 2827 41

Ilmoitathan  meille myös sähköpostiosoitteesi. Näin voimme lähettää sinulle yhdistykseen ja jäsenyyteesi liittyvää tietoa.

Tietosi jäävät vain meidän käyttöömme. Niitä ei luovuteta eteenpäin.

Ks. lisää jäsenrekisterin tietosuojasta alla olevasta Tietosuojaselosteesta.

Pirkkala-Seuralla on myös yritys tai yhdistysjäseniä - voisiko myös oma yhteisösi tukea Pirkkala-Seuran kotiseututyötä. Ilmoita yhteisösi tiedot täältä.