Pirkkalaiset tuotteet

Nämä Pirkkala-tuotteet löydät Pirkkalainen-lehden konttorilta,

Suupantie 2 A 10. Konttori avoinna ma-pe klo 9-16.

Tutustu tästä myös Pirkkala-Seuran julkaisuihin.

HISTORIALLISIA POSTIKORTTEJA

Mustavalkoisia ja värivalokuvia Pirkkalasta postikortteina. Mm. ilmavalokuvia Loukonlahdesta, Killosta, Suupan kuntakeskuksesta, Haikasta ja Pereeltä.

HInta 0,50€ kpl

LAADUKKAITA JA KAUNIITA SAUNATUOTTEITA LAHJAKSI!

Pirkkalankoivu -löylymittari, 10,-€

Lannepyyhe miehille tai naisille, valkoista froteeta, Pirkkala-brodeeraus ja tasku. 25,-€

Pirkkala-viiri, korkealaatuiset, punavalkoiset isännänviirit salkoihin omakotitaloista kerrostaloihin. Saatavana seuraavat koot:

• pituus 3m (6m salkoon) 62,-€
  • pituus 4m (omakotitaloihin 8-9m salkoon) 64,-€
  • pituus 5m (kerros- ja omakotitaloihin 10-11m salkoon) 65,-€
  • pituus 6m (kerrostaloihin yli 12m salkoon) 90,-€
  • ​Seuran jäsenille 2,- alennus.

Pirkkalan kirkkotaulu. Kerman Saven valmistama keraaminen seinätaulu, kuvassa Pirkkalan (uusi) kirkko. Valokuva: Pertti Nättilä. Koko n. A4. Hinta 10,-€

TIESITKÖ TÄTÄ PIRKKALAN VAAKUNASTA?

Vuonna 1949 annettu laki antoi myös maalaiskunnille mahdollisuuden hankkia oma vaakuna. Siihen saakka oikeus vaakunatunnukseen oli ollut vain kaupungeilla. Pirkkalassa asiasta järjestettiin ideakilpailu, jonka tuloksen pohjalta vaakunan sai laadittavakseen taiteilija Gustaf von Numers. Vaakuna otettiin käyttöön 1951. Vaakunan virallinen selitys on: "Kenttä halkoinen ja turkiskorokatkoinen, hopea-punainen." Vaakunan toinen väri on siis hopea, ei valkoinen. Kuvio viittaa turkiksiin ja muinaisiin eränkävijä-pirkkalaisiin.